Προγραμματιστής Διαδικτύου στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων και Γραφικών (ΕΤΠΓ) του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής (ΤΕΠ) του Πανε

Το ΕΤΠΓ προσλαμβάνει προγραμματιστή με σύμβαση ανάθεσης έργου μέχρι 30 Απριλίου 2015. Υπάρχει ενδεχόμενο επέκτασης της σύμβασης.

Περιγραφή της θέσης:

Στα πλαίσια ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων ζητείται συνεργάτης για να αναλάβει την ανάπτυξη επιμέρους τμημάτων της διαδικτυακής πλατφόρμας για τη μετάδοση της γνώσης αυτής αλλά και την τεχνική υποστήριξή της. Ο συνεργάτης θα πρέπει να έχει ισχυρές γνώσεις πάνω στον προγραμματισμό διαδικτύου και συγκεκριμένα στις γλώσσες προγραμματισμού PHP, HTML/CSS. Επίσης είναι απαραίτητες οι γνώσεις για τη χρήση των τεχνολογιών Web Services προκειμένου να επιτευχθεί η επικοινωνία ετερογενών συστημάτων, καθώς επίσης και βασικές γνώσεις διαχείρισης συστημάτων Linux. Η ανάπτυξη θα επικεντρωθεί στην επέκταση γνωστών open source πλατφορμών διαδικτύου όπως το Drupal.

Απαιτούμενες δεξιότητες:

Πτυχίο ή μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από ΑΕΙ ή ΤΕΙ Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Η/Υ ή συναφές με τα παρακάτω προσόντα:
• Εξαιρετικές γνώσεις στον προγραμματισμό: PHP (κυρίως), HTML/CSS, Java και C++
• Καλή προγραμματιστική εμπειρία σε Content Management Systems, πχ Moodle, Drupal κλπ..
• Η προγραμματιστική εμπειρία αισθητήρων ανίχνευσης κίνησης ή όρασης η/υ θα ήταν επιπλέον προσόν
• Πολύ καλή γνώση αγγλικών για τη συγγραφή τεχνικών αναφορών
• Καλη επικοινωνιακή σχέση με τους συνεργάτες της ομάδας αλλά και άλλων ομάδων του εξωτερικού καθώς και δεξιότητες στην παρουσίαση της δουλειάς του.

Καταληκτική ημερομηνία: 01/12/2014

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.uom.gr/