22/5/2012: ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ PLYMOUTH

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ PLYMOUTH

Ο κόμβος I-Node του Planetary Collegium http://www.planetary-collegium.net/ του Πανεπιστημίου του Plymouth καλεί αυτούς που ενδιαφέρονται να εκπονήσουν διδακτορική διατριβή στην ακόλουθη διαθεματική περιοχή:

Συνκριτικές στρατηγικές στην έρευνα της τέχνης, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της συνείδησης.   (Syncretic strategies towards art, science, technology and consciousness research)

vα υποβάλουν την αίτηση τους από 14 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2012.

H εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής οδηγεί στην απόκτηση του τίτλου του διδάκτορα από το πανεπιστήμιο του Plymouth του Ηνωμένου Βασιλείου.

Προαπαιτούμενα:

  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος όλων των τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής ή αλλοδαπής στις προαναφερθείσες περιοχές έρευνας.
  • Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι κάτοχοι του Αγγλικού διπλώματος Proficiency καθώς η γλώσσα του διδακτορικού είναι η αγγλική.

Ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων διδακτόρων ανέρχεται στους 15. Μετά την επιλογή των υποψηφίων από την αρμόδια Ακαδημαϊκή επιτροπή του Planetary Collegium, οι επιλαχόντες θα κληθούν σε συνέντευξη.

Για διευκρινήσεις και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ionionode<στο>gmail.com