Μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική Τοπίου από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο: "Αρχιτεκτονική Τοπίου", καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές να υποβάλλουν από Δευτέρα έως Πέμπτη και ώρες 12:00-14:00 μ.μ. από 1 Σεπτεμβρίου 2015 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2015 στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής (Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 11855 Αθήνα, τηλ./fax:. 210 5294523) τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

Δικαιολογητικά

  1. Έντυπη αίτηση
  2. Μία (1) φωτογραφία ταυτότητας
  3. Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση ότι ο υποψήφιος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του. Στις περιπτώσεις πτυχιούχων Πανεπιστημίων της αλλοδαπής συνυποβάλλεται πιστοποιητικό αναγνώρισης από το ελληνικό κράτος.
  4. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας όλων των μαθημάτων που έχουν ολοκληρώσει, μαζί με τη βαθμολογία της πτυχιακής μελέτης.
  5. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
  6. Φωτοτυπία των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας
  7. Επιστημονικές δημοσιεύσεις ερευνητικών δραστηριοτήτων (εφόσον υπάρχουν)
  8. Δύο συστατικές επιστολές (από Καθηγητές Πανεπιστημίων ή Ερευνητές Α΄ αναγνωρισμένων Ερευνητικών Κέντρων της ημεδαπής ή αλλοδαπής)
  9. Δίπλωμα ή Πιστοποιητικό επάρκειας της γνώσης ξένης ή ξένων γλωσσών
  10. Κάθε άλλο στοιχείο που, κατά τη γνώμη των υποψηφίων, θα συνέβαλλε ώστε η Επιτροπή Αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη και ολοκληρωμένη άποψη

Ο φάκελος των υποψηφίων μπορεί να υποβάλλεται και με συστημένη επιστολή στην εξής διεύθυνση (σφραγίδα ταχυδρομείου έως 18 Σεπτεμβρίου 2015):
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής (Γραμματεία)
Π.Μ.Σ. Επιστήμες και Συστήματα Φυτικής Παραγωγής
Ιερά Οδός 75, 11855 Αθήνα
Υπόψη Ι. Λύτρα

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην «Αρχιτεκτονική Τοπίου».

  • Το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016 θα εισαχθούν μέχρι είκοσι (20) μεταπτυχιακοί φοιτητές. Η επιλογή θα γίνει βάσει των ακόλουθων κριτηρίων και με τον αντίστοιχο συντελεστή βαρύτητας:
  • Βαθμός πτυχίου τουλάχιστον 6,5 σε κλίμακα 0-10 (35%)
  • Επίδοση σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με την ειδίκευση (25%)
  • Ο φάκελος έργων (portfolio) (15%)
  • Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή πρακτικά Συνεδρίων (10%)
  • Αξιολόγηση των δύο συστατικών επιστολών (5%)

Για να θεωρηθεί ο υποψήφιος επιτυχών πρέπει η συνολική του μοριοδότηση να είναι τουλάχιστον 50/100.

Η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί έως τις 05 Οκτωβρίου 2015 με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. του Τμήματος και την Ιστοσελίδα του Τμήματος του Γ.Π.Α.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της ημεδαπής και αλλοδαπής, Τμημάτων Θετικών και συναφών Επιστημών.

Το κόστος λειτουργίας του Π.Μ.Σ. θα καλυφθεί από την καταβολή διδάκτρων από τους επιτυχόντες μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το κόστος ανά μεταπτυχιακό φοιτητή ανέρχεται σε #3.900,00# Ευρώ (Φ.Ε.Κ. 2409/31-08-2012). Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Επιστημονικό Υπεύθυνο, ή στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Ιερά Οδός 75, Τ.Κ. 11855 Αθήνα, τηλ./fax:. 210 5294523, e-mail: mpapaf<στο>aua.gr & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)">pmsefp<στο>aua.gr).

Περισσότερα εδώ.